РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБОКОМПРЕСОРИ

рециклиране на турбо, ремонт на турбо
Рециклиран турбокомпресор за Volkswagen Transporter


Рециклиран е турбокомресорът
, чийто износени/счупени части са заменени изцяло с чисто нови резервни части. Общоизвестния CHRA/ катридж се заменя с нов. Катриджът(CHRA-ядрото на турбомпресора) е съставен от: ново компресорно колело, алуминиев диск, лгерно тяло,топлоизолиращ екран и турбинно колело и съответно нови лагери и сегменти. CHRA се балансира и тества за шумове и теч на масло, преди да бъде монтирано на почистения корпус и накрая се калибрира актуатора.
В D.G. Турбо сервиз ние ще ви посъветваме кой е подходящият ремонт за вашата турбина след детайлно изследване на проблема. Съществувайки вече 15 години в турбо индустрията, ние се чувстваме сигурни в това, което правим за вашите турбокомпресори и разполагаме с най-добрите професионалисти, на които може да се доверите. Ние работим с фирми, които ни доставят само оригинални и качествени резервни части. През годините сме се сблъсквали с много и най-различни резервни части, тествали сме много възможности и сме се спрели на най-качествените такива.

Ако имате повреден турбокомпресор, вие със сигурност имате нужда от незабавен ремонт. Освен това, имате нужда от реномиран сервиз,който е специализиран в ремонта и рециклирането на турбокомпресори.Може да разгледате нашите налични рециклирани турбокомпресори тук.

Ако вашата турбина се е повредила/дефектирала, това означава, че съставните и части са се счупили или са се износили. Ремонта на турбината включва подмяната на тези части с нови.

D.G. Турбо сервиз може да се похвали и се гордее с това, че използва истински качествените резервни части на Melett в своята дейност(ремонта и рециклирането на турбини). Частите на Melett са проектирани и произведени във Великобритания от високо квалифицирани инженери.

Гаранция

За всеки рециклиран турбокомпресор има гаранция 6(шест) месеца. Гаранцията ще бъде 12(дванадесет месеца), ако колата се обслужва от нашия сервиз.