РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТУРБО

CHRA, Картридж,1401404919,(49377-09030,1),TD04,49377-07421; 49377-07420,Volkswagen
централна част за турбокомпресор/картридж/CHRA

 

 

Резервни части от D.G. Турбо сервиз.
Поддържаме на склад нови резервни части за турбокомпресори/както и някои части, чиято втора употреба е допустима. Можем да доставим всякакъв вид части в зависимост от вашите нужди.
• Turbo Compressor Wheels/компресорно колело
• Turbo Seal Plate / Back Plate/алуминиев диск
• Turbo Bearing Housing/лагерно тяло
• Turbo Heat Shield/топлоотражателен екран
• Turbo Turbine Shaft & Wheel/турбинно колело
• Turbo Rebuild Kit/ремонтен комплект лагери и сегменти
Turbo Nozzle ring (Variable vane)/променлива геометрия
• Turbo Actuator/актуатор
Turbo CHRA Cartridge/ (ядро), картридж

Като официален представител на Melett, можем да ви гарантираме, че ние доставяме най-добрите/качествените НОВИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ.
Melett , Британска компания функционираща със система за управление на качеството, която отговаря на изискванията на ISO 9001:2008 за проектиране , производство и доставка на резервни части за турбокомпресори и ремонтни комплекти за независими разпространители. С все по-голям избор от над 2450 вида части за турбокомпресори и производствени съоръжения базирани в UK, произвеждайки CHRA покриващи над 900 референции, Melett съчетава развитието на иновативни продукти с възможността да предоставя последователно производство по точни спецификации. Три пъти победители на престижния конкурс „Кралска награда за предприемачество“ през 2006г., 2009 г. и 2014 ., Melett доставя части за турбокомпресори в над 100 страни в Света.

Нов турбокомпресор

Според индивидуалните желания на всеки клиент ние ще рециклираме или ще ви предложим изцяло нов турбокомпресор. Можем да осигурим нов турбокомпресор от всички марки производители. Новия турбокомпресор ще бъде като този, с който е произведена колата или негов фабричен аналог. Всеки нов турбокомпресор, идващ директно от производителя се различава от рециклирания по по-високата цена. Рециклираният турбокомпресор е със същите качества, но с по-ниска цена. Ако си поръчате нов турбокомпресор, ние ще го доставим в рамките на 1 до 5 работни дни.

В последните години на пазара се появиха евтини и нискокачествени части и готови турбокомпресори, произведени в Китай. Ние в D.G. Турбо сервиз се стараем да отговорим на вашите изисквания за качествен ремонт и НЕ използваме китайски части.