Скъпи приятели и клиенти,

В днешния свят, в който няма граници и невъзможни неща и вече всички живеят с Интернет навсякъде, е все по-трудно да се идентифицираме и да сме единствени. В Интернет има всичко-информация за целия свят и се продава всичко. Трудно е да избереш продукта, от който имаш нужда от първия път. Появиха се неизброимо много сайтове за електронна търговия и въпросът е, ако пазаруваме от Интернет, то-от кого? Безспорно, за много от стоките, които се предлагат в Интернет, нямаме никаква гаранция за произход и качество, а да не говорим за „по-изгодни“ цени. Не казваме, че няма качествени и изгодни стоки, но въпреки всичко, трябва да сме предпазливи, особено за скъпи резервни части, каквито са турбокомпресорите. Много клиенти идват с проблемен турбокомпресор при нас, закупен от електронен магазин в чужбина.
Тук ще обърнем внимание на това, защо да си купите рециклиран турбокомпресор от нас, а не от неизвестни доставчици от чужбина.
1. Винаги можете да разговаряте с нас за проблема, който ви безпокои. Достатъчно е да звъннете по телефона и да получите отговори на всички въпроси. Разбира се, може да ни посетите и на място в един от двата ни сервиза(контакти).
2. Можете да разчитате на своевременна реакция от наша страна, ако се появи проблем при закупена или ремонтирана от нас турбина.
3. D.G. Турбо сервиз издава гаранционна карта за всеки рециклиран турбокомпресор.
4. Ако ни върнете стария си турбокомпресор, ние ще намалим цената на рециклирания с 10%.
5. Всички рециклирани турбокомпресори в електронния ни магазин са на по-добра цена и са с изцяло нови части, проверени и сертифицирани.
Разгледайте предложенията ни тук.